Thursday, 7 November 2013

I WANT IT !!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...korang ada tak pernah terasa nakkan something yang korang rasa nak....sangat!! tu la yang aku rasa sekarang...aku sebenarnya nak sebijik moto...tapi...

Sunday, 3 November 2013

Phonebloks!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...korang tahu tak Phonebloks?? mesti ada yang dah tahu kan...Phonebloks ni direka khas untuk everlasting product...memang terbaik la...Phonebloks telah berbincang dengan Motorola untuk keluarkan dan support product diorang...so...tak mau cakap banyak...korang tngok video kat bawah ni...(KLIK READ MORE)

Saturday, 2 November 2013

Hujan Oh hujan...

Assalamualaikum...semenjak dua menjak tiga menjak ni..banyak kali dah hujan turun...tambah-tambah kat tempat aku ni..kedah...dah ada kes banjir...tapi kita tak boleh merungut pasal hujan ni..sebab ni semua kejadian Allah...kita patut bersyukur...

Friday, 1 November 2013

Part 1 punya result !!

Alhamdulillah dan bersyukur sangat-sangat sebab result yang ditunggu-tunggu selama ni dah pun keluar...alhamdulillah lagi sekali sebab tak fail dalam mana-mana mata pelajaran pun...so...sapa yang nak tengok...can see kat bawah ni..

Blog Baru!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...truly aku nak bagitau blog ni adalah blog baru aku...sebabnya blog yang dulu aku dah lupa dia punya email and password..lagipon...yang dlu tu dah pelik la entry2 dya...memang dah banyak tapi tak best...BTW...entry2 untuk blog ni maybe akan lebih kepada muzik, photography, and seni...maybe la..hahaha...okey la...just tunggu update di dalam blog nie..

-AWAN-